Wireless charger with 16 charging coils for maximum flexibility

Startup Zen tvrdi da sa svojim bežičnim punjačem Zens Liberty je prva marka na svijetu koja korisnicima pruža potpunu slobodu smještaja, omogućujući im da svoje uređaje postave bilo gdje na podlogu za punjenje, u bilo kojoj orijentaciji.

Budući da bežični punjač ima 16 preklopnih zavojnica za punjenje, za razliku od ostalih bežičnih punjača, uređaje nije potrebno postavljati na određeno mjesto na jastuku za punjenje. Zens će pokrenuti dvije varijacije bežičnog punjača s 16 zavojnica; izdanje s posebnom tekstilnom površinom Square i ograničenim izdanjem sa staklenom površinom. Sa svojim 16 namotaja punjač ima izlaz od 30 W (2x15W) s Appleom i Samsungom Quick Charge za podršku punjenja s dva uređaja. Bilo koji uređaj koji podržava Qi bežično punjenje može se puniti bilo gdje na jastuku za punjenje. Ugrađeni USB-priključak od 2,4 A omogućuje punjenje dodatnog uređaja.

Punjač je izrađen od visokokvalitetnog aluminija, isporučuje se s univerzalnim adapterom za napajanje od 45 W USB-C i ima trogodišnje produženo jamstvo. Zens Liberty dolazi s 45W univerzalnim adapterom za napajanje. Adapter ima USB-C vezu i uključuje odvojene utičnice za EU, Veliku Britaniju i SAD kako bi adapter bio pogodan za globalnu upotrebu. USB priključak nalazi se na gornjoj strani jastuka za punjenje.

Koliko smo još udaljeni od trenutka da dobijem prvi bežični punjač na kakav prvo večina ljudi pomisli kad čuje za taj pojam? Mislio na onaj gdje bi mobitel mogao biti bilo gdje u području, kao i kod Wi-Fi-a, jer zamislite da wi-fi funkcionira na način “samo ga položite na jastučić vašeg routera”. To ne bi bilo bežično, zar ne?

Advert